за бърза поръчка 0895416570


Покажи по марка
english | български
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ С ТБИ И УНИКРЕДИТ! ТЕЛЕФОН ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА 0895416570 !
ship-bg
deltapulse detech fisher garrett goldenmask minelab noktamakro quest whites xp
Дистанционен локатор Treasure Finder PRO
 

Дистанционен локатор Treasure Finder PRO

Цена: попитайте
0.00 BGL


Клиентите от България получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички продукти над 100лв!

Това е метод за откриване на съкровища, вода и руди. Нееднородностите в земните пластове променят електрическото поле в тях.

Устройството представлява чувствителен индикатор за промените в земните нееднородности, както и за откриване на йонизиращи натрупвания в съдове от керамика, стъкло, пластмаса, дърво, сух пясък, глина, кожа и други изолационни материали, в които са заровени ценните метали.

Когато златото, среброто, платината, медта и други са били поставяни в керамични съдове, те образуват в себе си йонно поле. Когато това йонно поле се натрупва в съда, на определено време, няколко пъти в годината това напрежение се разрежда. Много често хората виждат това явление като пламък в цвят синкав, червеникав, жълтосин. Пламъкът има форма на стълб, сфера или искрене във вид на сфера. Понякога явлението се повтаря двукратно и трикратно в продължение на няколко минути, с интервал от няколко секунди до няколко минути и повече. Това електронно поле е с различно по големина напрежение. Доказано е, че това напрежение достига от няколко стотин хиляди волта до няколко милиона волта. Високото напрежение се създава от положително заредени йони, които проникват под земната повърхност и зареждат като кондензатор керамични, стъклени, кожени, дървени и други съдове със скъпоценни метали в тях. Зареждането на съда става от мощни предаватели, земетресения и гръмотевични бури. Treasure Finder PRO e изключително чувствителен приемник, който засича тази аномалия от разстояние и дава възможност да се открие съд с монети, който е заровен на дълбоко в нормална или много замърсена от метали среда. Както знаем замърсената от метали среда не позволява претърсване със стандартни металдетектори, за които тези терени са сложни и трудни за работа. Това устройство е с електроника, която е проектирана да приема положителни и отрицателни йони като всичко това се индикира със звук и светлина от светодиоди с различни цветове, които показват, че са намерение положителни или отрицателни йони.

Дълбочината на работа на устройството варира от 1 до 6 метра и от 1 до 20 метра напред в зависимост от големината на предмета, както и с колко напрежение е зареден обекта.

Характеристики:
• Превключвател за ниска и висока чувствителност
• Превключвател за ниска и висока честота на търсене
• Контрол на чувствителността
• Контрол на честотата
• Контрол на поляризацията
• Звукова индикация за полето
• Светодиоден индикатор за поляризацията
• Непрекъсната работа: 20-30 часа в зависимост от батерията
• Батерия: 9V (опционално зарядно устройство и батерия)
• Тегло: 400 гр.
• Дължина на корпуса без антената: 190мм
• 2 години гаранция

Важно: Клиентите закупили стар модел от същата марка имат право да го върнат при покупна на нов. Сумата, която ще бъде приспадната се оферира от нас в съответния момент. Моля попитайде наш консултант.

 

В промоция

goldenmaskpro

Комплектът на металдетектора включва: – GoldenMask 4 PRO 18kHz – бобина 25×31 […]

Фирма: GoldenMask
Цена: 950 лв. 690.00 лв.

или на изплащане от 38.64 лв./месец
в промоция
с опция на изплащане
goldenmaskplus

GoldenMask 1+ е изключително лесен за работа металотърсач от нисък клас, който […]

Фирма: GoldenMask
Цена: 590 лв. 440.00 лв.

или на изплащане от 24.64 лв./месец
в промоция
с опция на изплащане
fisher f dd

В тази окомплектовка металотърсачът Fisher F44 идва с 28см. ДВОЙНО ДД търсеща […]

Фирма: Fisher
Цена: 820 лв. 780.00 лв.

или на изплащане от 43.68 лв./месец
в промоция
с опция на изплащане