металотърсачи от световните лидери


Покажи по марка
english | български
За въпроси и отстъпки - 0895416570
leasing УниКредит лизинг. Бърз отговор на заявките! Възможност за 0% оскъпяване!
ship-bg
deltapulse detech fisher garrett goldenmask minelab noktamakro quest whites xp
 

Локатор Бионик 01 – втора употреба

OKM Bionic 01 е локатор за отдалечено позициониране на основно златни и […]

НОЦИ ЕООД не отговаря за устройствата публикувани в оказиона. Всеки потребител изпратил обява към администратора носи отговорност за съдържанието й, както и за състоянието на продукта.

OKM Bionic 01 е локатор за отдалечено позициониране на основно златни и сребърни предмети. Bionic 01 може да бъде използван за различни цели. Локаторът може да открива самородно злато, но може да намира и заровени златни предмети като бижута, орнаменти, златни и сребърни статуетки, златни пръстени или златни и сребърни монети. Локаторът може да бъде използван също за проучване на златни находища по речни дъна или близо до брега. Bionic 01 също така може успешно да локализира злато в планини, гори, джу
нгли
или пустини. Локаторът не работи единствено на сухи почви, възможно е да се работи с него и в по-влажни места, на мокри терени и може да бъде използван след валежи без никакви затруднения. Този златотърсач е много чувствителен към промените на йонното и магнитното поле на района, където възнамерявате да работите. Ето защо подобен тип техника имат най-добра производителност в райони с по-малко население, с по-малко конструкции и сгради и са най-точни при работа в природата. Уредът може да бъде калибриран до оптимално ниво за разграничаван
е на
аномалии, където е възможно да се намира злато.

OKM Bionic 01 е специално конструиран за бързо откриване на злато и сребро, за изследване на нови райони, където може да се намират скрити съкровища. Може да бъде използван за първично проучване на непознат терен за да намерите интересни места, където може да бъде разположено заровено съкровище.

Локаторът, с технологията която е използвана при неговото създаване, го прави много удобен за работа на места, които са много трудно достъпни за сканиране. С отдалеченият локатор може да сканирате на места с много гъста растителност, скалисти планини или други непристъпни места.

С насочването на Bionic 01 в различни посоки и движейки го по хоризонта от ляво на дясно или обратно, локаторът може да засече посоката, в която се намират заровени златни или сребърни предмети. Локаторът веднага издава звуков сигнал и изписва съобщение на дисплея, когато е насочен в посока, в която има златен/сребърен предмет.

Ако е калиброван по правилен начин, Bionic 01 може да се настрои да реагира единствено на златни или сребърни предмети и да не отчита металите с желязно съдържание или друг тип метали и кухини.

Когато получите положителен сигнал от детекцията, то трябва да повторите сканирането в същата посока, но от друга позиция (например да се преместите 50 метра в ляво или в дясно от началната ви позиция). На мястото, където двете измервателни прави се пресичат една с друга, може да се очаква да бъде разположено заровеното съкровище от злато или сребро.

Локаторът включва две индивидуални системи на търсене:

Биоенергична система (bionic режим)

Йонна система (ionic режим)

Биоенергичната системата си взаимодейства с био енергията на вашето тяло по време на локализирането на златни и сребърни предмети и е чувствителен режим дори и към най-малките изменения. По този начин Bionic 01 има възможност да локализира почти всички метални предмети, докато Йонната система е метод за измерване на йонното излъчване (погълнатите йони). Метално-йонна реактивна камера е интегрирана в Bionic 01.

Био-енергичната система има възможност да локализира „прясно” заровени или дори незаровени предмети, без значение на каква възраст са. Йонната система основно се използва за търсене на заровени артефакти.

Локаторът е в перфектно състояние, работи на разстояние 15 километра и дълбочина 20m.
Ако имате нужда от помощ предлагам безплатно обучение.

В промоция

crossfire
Фирма: Garrett
Цена: 390 лв. 100.00 лв.
в промоция
goldenmaskpro

Комплектът на металдетектора включва: – GoldenMask 4 PRO 18kHz – бобина 25×31 […]

Фирма: GoldenMask
Цена: 950 лв. 690.00 лв.

или на изплащане от 38.64 лв./месец
в промоция
с опция на изплащане
goldenmaskplus

GoldenMask 1+ е изключително лесен за работа металотърсач от нисък клас, който […]

Фирма: GoldenMask
Цена: 590 лв. 440.00 лв.

или на изплащане от 24.64 лв./месец
в промоция
с опция на изплащане